Wednesday 5 August 2015

Latest Info

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera
Update :
Aktiviti DiPAC Beraya akan dijalankan pada 14 OGOS 2015 (JUMAAT), bertempat di Pusat Kegiatan Pelajar. Oleh yang demikian, terdapat tema-tema makanan untuk setiap batch diploma FSPPP.

P1 - Kuih Tradisional Moden
P2 - Kuih Tradisional
P3 - Aneka Kek/Muffin
P4 - Lemang dan Serunding
P5 - Aneka Buah Buahan dan Air

Kemudahan yang akan disediakan berbentuk
-Meja Panjang -Kerusi -Plastik Sampah -Signage .
**Dekorasi Booth tertakluk pada setiap batch berkenaan.

Untuk makluman juga, pertandingan gerai tercantik dan busana raya oleh para pelajar juga akan dinilai sewaktu aktiviti dijalankan.
Penyertaan booth pula mengikut setiap part masing-masing. Diharapkan 'good cooperation from you guys' dalam menjayakan program DiPAC Beraya yang diadakan pada julung kalinya di kampus Seremban. Sekian, Terima Kasih
Kesepaduan Bersama DiPAC

No comments:

Post a Comment